Victorinox Bantam Alox lommekniv

Victorinox Bantam Alox lommekniv

Artnr. 159701

Minste antall: 1

Original sveitsisk lommekniv fra Victorinox med robust Alox-håndtak av høy kvalitet. De rustbestandige håndtaksskallene er laget av stanset aluminium for ekstra godt grep. Kniven har mellomleggsplater av hardadonisert aluminium og verktøy av 100% resirkulert stål. En praktisk, lett og slank lommekniv som er enkel å oppbevare. 2 deler med 5 funksjoner: stor kniv, boksåpner med skrutrekker 5 mm, flaskeåpner og bitetang. Inkluderer bruksanvisning og leveres med livstidsgaranti mot material- og produksjonsfeil. Victorinox lommekniver er en symbol på pålitelighet, funksjonalitet og perfeksjon over hele verden. Vær oppmerksom på lokale regler kan gjelde for besittelse og / eller bæring av kniver eller multitools i offentligheten. Pakket enkeltvis i eske.


Priser eks. mva.
Minste antall: 1 stk
Antall 5 10 20 40 80 160
Pris/stk 624,00 608,00 594,00 578,00 564,00 548,00

   Ønsker du pris med trykk men finner ikke trykkalternativer på produktet? Spør oss om pris med trykk ved å bruke kontaktskjemaet på høyre side.
   Alle priser eks. mva. og frakt
   Priser forutsetter normal leveringstid på ca. 3 uker etter godkjent korrektur. For kortere leveringstider gjelder andre priser
   NB! Din bestilling er ikke bindende før ordrebekreftelse er akseptert og korrektur er godkjent

Antall


Produktfarge

Sølv

TrykkTotal pris kr


Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss om dette produktet


Produkt: Victorinox Bantam Alox lommekniv
stk.

   22 33 30 00
   nilz@nilz.noVictorinox

Lommekniv i høy kvalitet med livstids garanti. De multifunskjonelle lommeknivena fra Victorinox er kjent over hele verden for pålitlighet, funksjonalitet og fullkommenhet. Hvew kniv er et uttrykk for sveitsisk kvalitet og pionerånd.


Vis samtlige produkter fra Victorinox
Artikkelnummer 159701
Material Rustfritt stål;aluminium
Lengde 8.2 cm
Bredde 2.3 cm
Høyde 0.4 cm
Vekt 29 gram
Prisinformasjon Alla priser är NOK ekskl. mva. Trykkekostnad forutsetter trykkeklar original.
Lagersaldo 20 st i lager