Mama Duck Mitt Ladies

Mama Duck Mitt Ladies

Artnr. 3F820-8000

Minste antall: 1

Hold deg varm og beskyttet med Mama Duck-votten. Votten har en mansjett av strikket akryl, som gir en tettsittende og komfortabel passform, og har også et praktisk felt som er egnet til å tørke nesen på. Mama Duck-votten er vind- og vanntett og har en herlig dunvattering som sørger for optimal varme under alle typer forhold. Dette er altså det perfekte valget for deg som leter etter en god og varm vott til en rimelig pris. Andedunen er RDS Sertifisert.Varmenivå 5Ofte laget med vattering av dun. Disse modellene er veldig varme, noen ganger til og med for varme for mange. Dette er perfekt for ekstremt kalde dager hvor intense vintersportsaktiviteter utøves på et minimum, da hendene kan svette kraftig.Dunvattering gir utrolig varme, men kan også forårsake overoppheting og svetting, noe som kan føre til ubehag og følelse av kulde senere. Å opprettholde riktig temperaturbalanse er nøkkelen til å holde seg komfortabel.


Priser eks. mva.
Minste antall: 1 stk
Antall 1
Pris/stk 1039,00

   Ønsker du pris med trykk men finner ikke trykkalternativer på produktet? Spør oss om pris med trykk ved å bruke kontaktskjemaet på høyre side.
   Alle priser eks. mva. og frakt
   Priser forutsetter normal leveringstid på ca. 3 uker etter godkjent korrektur. For kortere leveringstider gjelder andre priser
   NB! Din bestilling er ikke bindende før ordrebekreftelse er akseptert og korrektur er godkjent

Antall

Størrelser Antall
S
M
L

Produktfarge

Black/black


Total pris kr


Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss om dette produktet


Produkt: Mama Duck Mitt Ladies
stk.

   22 33 30 00
   nilz@nilz.noArtikkelnummer 3F820-8000
Ledetid 1
Kvinner/Menn Female
Materialer Mambran: Auclair-Dry®, Skall: Ripstop nylon & PU semsket skinn. Håndflate: Semsket skinn med PU honeycomb. Fôr: Myk, børstet Bemberg. RDS Sertifisert andedun.
Land China
Prisinformasjon Alla priser är NOK ekskl. mva.
Lagersaldo S 57 st
Lagersaldo M 53 st
Lagersaldo L 64 st