Oxious Hammam Towels - Vibe Luxury stripe hammamhåndkle

Välj Variant

Oxious Hammam Towels - Vibe Luxury stripe hammamhåndkle

Artnr. W05430

Minste antall: 1

Et multifunksjonelt hammamhåndkle fra Oxious. Laget av 50% Oekotex-sertifisert bomull og 50% resirkulert industrielt tekstilavfall (140 g/m²). Vibe er en fantastisk myk og stilig klut med et kult stripemønster. Nydelig som sjal, kjole på sofaen, luksuriøs (hammam) klut eller håndkle. Kluten er håndlaget. Vibe symboliserer avslapning i en koselig atmosfære og miljø. Disse vakre, myke klutene er laget av lokale kvinner i en liten landsby i Tyrkia. De jobber der i en sosial kontekst, med rom for vekst og utvikling. Klutene er håndlaget med kjærlighet og omsorg for miljøet. Ren nytelse kan begynne med et produkt fra Oxious-kolleksjonen. Valgfritt: Pakket individuelt i en brun pappkonvolutter og/eller individuelt med kraftomslag.


Priser eks. mva.
Minste antall: 1 stk
Antall 5 10 50 100 500 1000
Pris/stk 252,00 222,00 208,00 192,00 186,00 178,00

   Ønsker du pris med trykk men finner ikke trykkalternativer på produktet? Spør oss om pris med trykk ved å bruke kontaktskjemaet på høyre side.
   Alle priser eks. mva. og frakt
   Priser forutsetter normal leveringstid på ca. 3 uker etter godkjent korrektur. For kortere leveringstider gjelder andre priser
   NB! Din bestilling er ikke bindende før ordrebekreftelse er akseptert og korrektur er godkjent

Antall


Produktfarge

Blå/lyseblå

TrykkTotal pris kr


Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss om dette produktet


Produkt: Oxious Hammam Towels - Vibe Luxury stripe hammamhåndkle
stk.

   22 33 30 00
   nilz@nilz.noOxious

n vakker samling av høykvalitets hammamhåndklær, laget med en positiv innvirkning på mennesker og miljø. Oxious utvikler sine egne hammamhåndklær og badehåndklær, som består av 50% gjenbrukte materialer. Oxious-kolleksjonen er produsert i henhold til de høyeste oppnåelige økologiske og sosiale standardene til Bcorp.
Disse vakre, myke klutene er laget av lokale kvinner i en liten landsby i Tyrkia. De jobber der i en sosial kontekst, med rom for vekst og utvikling. Klutene er håndlaget med kjærlighet og omsorg for miljøet. Ren nytelse kan begynne med et produkt fra Oxious-kolleksjonen.


Vis samtlige produkter fra Oxious
Artikkelnummer W05430
Material Bomull;resirkulert tekstiler
Lengde 180 cm
Bredde 100 cm
Vekt 250 gram
Prisinformasjon Alla priser är NOK ekskl. mva. Trykkekostnad forutsetter trykkeklar original.