Belte

Belte

Artnr. 12-363-01105

Minste antall: 1

Läderbälte 40mm för både dam & herr- Med spänne 60. Finns i olika längder & kan kortas själv.


Priser eks. mva.
Minste antall: 1 stk
Antall 1
Pris/stk 278,00

   Ønsker du pris med trykk men finner ikke trykkalternativer på produktet? Spør oss om pris med trykk ved å bruke kontaktskjemaet på høyre side.
   Alle priser eks. mva. og frakt
   Priser forutsetter normal leveringstid på ca. 3 uker etter godkjent korrektur. For kortere leveringstider gjelder andre priser
   NB! Din bestilling er ikke bindende før ordrebekreftelse er akseptert og korrektur er godkjent

Antall

Längd Antall
85cm
90cm
95cm
105cm
115cm

Produktfarge

Sort


Total pris kr


Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss om dette produktet


Produkt: Belte
stk.

   22 33 30 00
   nilz@nilz.noPortia

Ingen maskiner i verden kan erstatte Portias kunnskap og følelse for råmaterialet - stoffet. Kombinasjonen av moderne maskiner og Portias store håndtverkskunnskap er imidlertid den beste garantien for førsteklasses produkter.

Portia er heldig. Hvordan? Vel, Portia er en av de få aktørene igjen som vet hvordan man arbeider i henhold til den gamle skolen. Dette betyr at Portia er en av få som kan la det gamle møte det nye. I Portias materialvalg, i Portias design, i alt Portia gjør. Portia har beholdt sitt 90 år gamle håndverk, mange produkter produserer Portia fortsatt selv. Sluttresultatet er aldri en tilfeldighet, fordi Portia overvåker hele prosessen. Portia skiller mellom bra og dårlig med øynene, hjertet og spesielt med fingertuppfølelsen.

Portia er kjent for sine slips, bukseseler, belter og tilbehør for menn gjennom mer enn 90 år. I dag er Portia sterkere enn noensinne, og arbeider kontinuerlig med å utvikle og tilpasse seg den nye tidens markeder.


Vis samtlige produkter fra Portia
Artikkelnummer 12-363-01105
Materialer Läder
Størrelse 105cm i livmått, 40mm brett
Prisinformasjon Alla priser är NOK ekskl. mva.