Lås Mini Messing x 220mm

Lås Mini Messing x 220mm

Artnr. LV9770

Minste antall: 1

Dette er en to-pakk med praktiske hengelåser til bruk på ryggsekk, veske o.l. Låsene passer til de fleste låsbare glidelåser. Det medfølger to hengelåser, tre nøkler og en nøkkelring. Vekt: 40 gram hver. Størrelse: 10 x 20 x 37 mm. Farge: gull.


Pris 128,00 kr. eks. mva.


   Ønsker du pris med trykk men finner ikke trykkalternativer på produktet? Spør oss om pris med trykk ved å bruke kontaktskjemaet på høyre side.
   Alle priser eks. mva. og frakt
   Priser forutsetter normal leveringstid på ca. 3 uker etter godkjent korrektur. For kortere leveringstider gjelder andre priser
   NB! Din bestilling er ikke bindende før ordrebekreftelse er akseptert og korrektur er godkjent

Antall


Produktfarge

Gold


Total pris kr


Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss om dette produktet


Produkt: Lås Mini Messing x 220mm
stk.

   22 33 30 00
   nilz@nilz.noLifeventure®

Det er en hel verden av fantastiske opplevelser å få der ute. Det er utallige vakre steder å reise til og fascinerende kulturer på hvert kontinent. Det var på 1980-tallet at grunnleggerne av Lifeventure oppdaget at du kunne kjøpe rimelige flybilletter til nesten alle steder i verden og de reiste til alt fra Viti Levu skogene på Fiji til palasser og fort som Sigiriya på Sri Lanka.

Men hjemme i Vest-Europa og England var det svært få produkter designet for å benyttes på slike opplevelsesreiser. Lifeventure ble etablert for å fylle tomrommet. I dag er hvert produkt utviklet i samarbeid med utforskere, ekspedisjonsledere og utholdenhetsatleter. Lifeventure har også sponset mer enn 30 banebrytende ekspedisjoner og forskningsprosjekter. På den måten er vårt utstyr blitt praktisk, strengt testet og kan stoles på til å oppfylle forventninger om en høy standard.


Vis samtlige produkter fra Lifeventure®
Artikkelnummer LV9770
Prisinformasjon Alla priser är NOK ekskl. mva.