Kundeshop

Kundeshop fra Nilz er løsningen for deg som har faste produkter, med eller uten profilering, som kjøpes inn jevnlig til virksomhetens drift, prosjekter eller arrangementer.

For mange av våre kunder utvikler vi ett fast produktsortiment, med eller uten profilering, som kjøpes inn jevnlig til virksomhetens daglig drift og aktiviteter. Med kundeshop fra Nilz ønsker vi å bidra til kvalitetssikring og effektivisering av innkjøpsrutiner for deg og din virksomhet.

Med vår kundeshopløsning setter vi innkjøp av dine faste produkter i system og legger til rette for enkle og effektive innkjøpsrutiner. Løsningen er en standard nettbutikk der produktene dine ligger klare med med fast utforming og faste priser - enkelt tilgjengelig for bestilling. Sortimentet ditt utvides etter behov, ethvert produkt du handler jevnlig fra oss i Nilz kan gjøres tilgjengelig i din kundeshop.

Løsningen kan leveres til alle typer virksomheter - bedrifter i alle størrelser, offentlige virksomheter, organisasjoner, foreninger og idrettslag.

Ønsker du å vite mer om vår kundeshopløsning? Kontakt oss på nilz@nilz.no for mer informasjon og gjennomgang av mulighetene for deg og din virksomhet.