FÅ ET PRISTILBUDVanlige spørsmål og svar


Her har vi listet opp en del vanlige spørsmål med svar som vi får fra våre kunder. Finner du ikke svaret på det du lurer på her så kontakt oss på epost nilz@nilz.no


Hvor raskt kan dere levere?

Vi leverer alltid så raskt som mulig. Leveringstid bestemmes av trykkemetode, kvantum og produkt. Send oss en forespørsel så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.


Kan jeg bestille varer uten trykk?

Absolutt! Send oss info om produkt, størrelser og farger så sjekker vi lagerbeholdningen.


Jeg har allerede tøy, kan dere trykke på dette?

Trykking på eget tøy er på eget ansvar, men vi kan trykke på dette om ønskelig. Det er egne priser for dette. NB! Brukt tøy må vaskes før levering.


Hvilket filformat trenger dere til trykk?

Ved logo og motiv uten bakgrunn behøves (ai, eps eller pdf), men i noen tilfeller fungerer også png. For bildetrykk aksepteres de fleste filformater så lenge oppløsningen er god (jpg, png, pdf, etc). Ved teksttrykk kan dokumenter i word eller vektoriserte filer brukes. Enkelte filer inneholder fonter som vi ikke har i systemet vårt, og det er derfor spesielt viktig å vektorisere teksten.


Jeg har ikke teksten eller designet som skal trykkes, kan dere ordne dette?

Vår grafiske avdeling kan hjelpe med oppsett eller vektorisering. Avansert arbeid beregnes 750,- per time og 375,- under 30 min (inkl. mva).